A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk...
Kókuszital szójával, hozzáadott kalciummal. Tudtad, hogy a kókusz és a kávé milyen ízkavalkádot alkot? A gyártó úgy fejlesztette ki, hogy adtak hozzá egy leheletnyi szójafehérjét,...
Már az 1900-as évek elején megjelent vegetáriánus szakácskönyvben (Maria M. Gilbert: Meatless cookery, 1914) is megtalálható a rizsital receptje és azóta is népszerű alternatíva. Többféle...
BIO RISO SCOTTI ZABITAL 1000ML 100%-ban növényi eredetű. Laktózmentes. Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: víz, zab 16%, hidegen sajtolt napraforgó...
A zabital is egy jó alternatívája lehet a tehéntejnek. Azt tudnunk kell, hogy az égvilágon semmi sem helyettesítheti a teljes értékű tejet. A teljesen egyedi összetételű tehéntej vitaminokban...
A Policom által készített legújabb biotermék egy hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmazó mandulaital, az összetevők tiszta és kiegyensúlyozott válogatása. Bio ...
Összetevők: kókusztej, nyílgyökérliszt, floracia*, élő kultúra keverék *prebiotikumok Átlagos tápérték 100 ml termékben: energia (kJ): 720 energia (kcal): 172 fehérje (g): 1,5 szénhidrát...
Kókuszkrém főzéshez, sütéhez, édességek töltéséhez javasoljuk. Különféle szószok alapjaként használják. Ideális koktélok finomítására is. Az ázsiai konyhában a kókuszkrém nemcsak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.